fbpx

MEDSATEK تقنيات الصحة الطبية

استشر الخبراء. +90 536 310 74 55

KVKK ve Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni

Sayın Müşterimiz,

“MEDSATEK Medikal Sağlık Teknolojileri” olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine ve güvenliğine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, size kişisel verilerinizi nasıl işlediğimiz ve koruduğumuz konusunda aşağıdaki bilgileri sunmak istiyoruz.

  1. Kişisel Verilerin İşlenmesi Amaçları: Müşteri ilişkileri yönetimi, sipariş işlemleri, ürün teslimatı, ödeme işlemleri ve müşteri destek hizmetlerini sağlamak için kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Ayrıca, size özel teklifler, indirimler ve yeni ürünler hakkında bilgilendirme yapmak için iletişim bilgilerinizi kullanabiliriz.

  2. İşlenen Kişisel Veriler: İsim, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi temel iletişim bilgileriniz ve satın aldığınız ürünlerle ilgili bilgiler kişisel verileriniz arasında yer alır. Sitemizi ziyaret ettiğinizde ise çerezler aracılığıyla bazı teknik bilgiler toplanabilir.

  3. Kişisel Verilerin İşlenme Süresi: Kişisel verileriniz, yasal mevzuata uygun olarak belirlenen sürelerde saklanır. İşleme amaçlarının sona ermesi veya yasal bir zorunluluk olmaması durumunda kişisel verileriniz silinir veya anonim hale getirilir.

  4. Kişisel Verilerin Paylaşılması: Kişisel verilerinizi, siparişlerinizin işlenmesi ve teslimatı için gerekli olan üçüncü taraflarla (nakliye şirketleri, ödeme sağlayıcıları vb.) paylaşabiliriz. Bu paylaşımlar, verilerinizi koruma amacıyla gerekli güvenlik önlemleriyle sınırlı olacaktır.

  5. Kişisel Verilerin Güvenliği: Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri alıyoruz. Verilerinizin yetkisiz erişime, kayba, değişikliğe veya ifşaya karşı korunması için gerekli önlemleri almaktayız.

  6. Kişisel Verilerin Hakları: Kişisel verileriniz üzerinde bazı haklara sahipsiniz. Bu haklar arasında, kişisel verilerinize erişim, düzeltme, silme ve işleme itiraz etme hakları bulunmaktadır. Bu haklarınızı kullanmak veya kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz veya şikayetiniz varsa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız ve taleplerinizi mümkün olan en kısa sürede yanıtlayacağız.

  7. Çerezler: Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, web sitesinin kullanımınızı kolaylaştırmak ve daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla kullanılır. Çerezleri kabul etmek veya reddetmek konusunda tercihlerinizi ayarlayabilirsiniz. Çerez politikamızı inceleyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz”.

 

“MEDSATEK Medikal Sağlık Teknolojileri” olarak, kişisel verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini koruma konusunda taahhütte bulunuyoruz. Kişisel verilerinizi yalnızca işlemek için gerekli olan amaçlar doğrultusunda kullanacak ve gerekli önlemleri alarak koruyacağız.

Kişisel verilerinizi toplamamızın amacı, size daha iyi hizmet sunmak ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünler sunmaktır. Sizinle etkileşim halindeyken, gizlilik ve güvenlik konularına büyük önem veriyoruz.

Kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili daha fazla bilgi almak veya haklarınızı kullanmak isterseniz, veri koruma politikamızı inceleyebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkür ederiz, “MEDSATEK Medikal Sağlık Teknolojileri” olarak güveninizi ve desteğinizi takdir ediyoruz. Size en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kişisel Verilerin Silinmesi Hakkında

Kişisel verilerinizin tamamen silinmesini talep etmek için info@medsatek.com adresine eposta yolu ile başvuru yapınız. İncelemenin ardından şirketimizin ilgili birimleri verilerinizi veritabanından tamamen silecektir.

Saygılarımızla, MEDSATEK Medikal Sağlık Teknolojileri Ekibi.

Gizlilik Politikası

Güvenliğiniz bizim için önemli. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız kişisel verileriz hassasiyetle korunmaktadır.Biz, Emre ER, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.

Toplanan Kişisel Verileriniz, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksiumum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir.

Toplanan Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız ve/veya verdiğimiz, sözleşmesel ilişki içerisinde bulunduğumuz,iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. şahıslar ile kurum ve kuruluşlara ve talep halinde adli ve idari makamlara, gerekli teknik ve idari önlemler alınması koşulu ile aktarılabilecektir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Kişisel Verilerin Silinmesi Hakkında

Sizlere hizmet sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek için, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle info@medsatek.com  e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Saygılarımızla, MEDSATEK Medikal Sağlık Teknolojileri Ekibi.

اتصل بنا